2 / 8

Lapusan, Zitec: Numai prin promovarea adevaratelor valori putem depasi vremurile in care tinerii pot fi sedusi de non-valori

Alex Lapusan, antreprenor roman si CEO al Zitec, considera ca orice performanta notabila la nivel international merita anuntata, discutata si promovata.


“Numai prin promovarea adevaratelor valori putem depasi aceste vremuri in care tinerii pot fi sedusi de non-valorile produse de aceste vremuri tulburi. Ca o paralela, un tanar care porneste in afaceri s-ar putea compara cu un astfel de sportiv: ar trebui sa inteleaga ca performantele nu se obtin peste noapte, ca undeva in spatele reflectoarelor sunt multe, foarte multe, ore de munca. Si multe partide pierdute.


Nu in ultimul rand, considera Alex, ar trebui sa nu uitam ca in spatele unei astfel de performante sunt multi alti sportivi de valoare care nu au reusit sa ajunga pana in varf. Important este sa iti placa ce faci, sa iti alegi o misiune si un set de valori si sa nu renunti la ele.


“La urma urmei sansele sa ajungi in «top 5 mondial» in afaceri sunt foarte mici, chiar si pe o nisa, si nu neaparat un obiectiv pentru orice business”, conchide el.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri