4 / 7

Prima oferta a unei companii la care se poate subscrie online

Clientii Intercapital Invest pot subscrie la oferta Transelectrica prin intermediul sistemului de tranzactionare Ktrade.

In prospectul de oferta publica sunt informatii complete despre documentele necesare subscrierii pentru toate categoriile de investitori.

Pe langa documentele de subscriere va trebui sa realizezi si plata actiunilor subscrise sau sa prezinti dovada de plata, respectiv depunerea de numerar, virament bancar al sumelor necesare subscrierii in conturile de oferta sau celelalte metode.

Subscrierile realizate in cadrul ofertei sunt irevocabile. Pretul subscrierii poate fi majorat pe perioada ofertei, prin completarea unui formular de Modificare a Subscrierii, cu conditia ca valoarea noii subscrieri sa nu fie mai mica decat valorea subscrierii initiale.

Pentru a efectua subscrieri prin intermediul sistemului online al Intercapital Invest, trebuie sa dispui de bani in contul de investitii deschis la Intercapital Invest, sau, in prealabil, sa alimentezi acest cont de investitii cu fondurile necesare.

Subscrierea prin acest canal se poate face pe intreaga Perioada de derulare a Ofertei si pe toata durata zilelor de subscriere, cu exceptia ultimei zile a ofertei publice, cand programul se incheie la ora 17:00.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri