4 / 6

Vodafone

Vodafone Romania, al doilea operator de telecom de pe piata locala, a lansat anul acesta Vodafone Red, pachete prin care ofera convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea nationala si pana la 4GB de trafic de date la preturi intre 29 si 65 de euro.


De asemenea, saptamana trecuta compania a introdus o serie de abonamente noi care se adreseaza familiilor si copiilor.


Practic, prin Vodafone Familia, clientii noi si existenti primesc convorbiri nelimitate in retea, trafic dublu de date sau reduceri din pretul abonamentelor, la preturi care pornesc de la 9 euro. Vodafone Familia se adreseaza membrilor familiei (minim 2, maxim 5) care opteaza pentru un pachet Easy 9, gama Smart sau RED 29, iar acestia primesc bonus convorbiri nelimitate in retea si trafic dublu de date.


De asemenea, famillile care opteaza pentru al doilea pachet RED, cel in valoare de 45 de euro, beneficiaza de o reducere de 5 euro din costul lunar al noului pachet, daca nu opteaza si pentru achizitia unui nou smartphone. Astfel, preturile pachetelor RED fara telefon devin, in aceasta situatie, 20, 30 si 39 euro (TVA inclus), iar versiunile superioare include trafic la viteze 4G.


De asemenea, Vodafone a lansat si doua noi abonamente pentru copii, Easy Kids si Smart Kids, la preturi de 8 euro si 12 euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri