3 / 10

Ce contine un brunch?

“In primul rand ceea ce se mananca de obicei la micul dejun: cereale cu lapte, iaurturi, croasanti, omleta etc. Apoi sunt standurile de inghetata si de clatite, dar pot fi mereu adaugate lucruri noi: statie de paste, statie de preparate sanatoase, fresh etc”, sustin reprezentantii Crowne Plaza.

De aceeasi parere sunt si reprezentantii Athenee Palace Hilton, care subliniaza faptul ca un brunch “trebuie sa acopere tot ce inseamna breakfast si lunch: omlete, salate, peste, branzeturi, supe, salad bar, fructe de mare, selectie de paine, deseturi etc”. Si, evident, “cu cat oferta este mai variata cu atat mai popular devine locul”. “Iar sampania si sucul de portocale nu trebuie sa lipseasca”, mai puncteaza reprezentantii Hilton.

In plus, Sylvia Petre subliniaza faptul ca, “fiind un melanj intre mic dejun si dejun, brunch-ul are o serie de reguli nescrise care trebuie respectate. Exista un echilibru bine stabilit intre felurile de mancare sarate si dulci, bufetul rece si cald sunt obligatorii, precum si produsele de patisserie”.

Si nu in ultimul rand, asa cum ii sta bine unei locatii care se respecta, exista numeroase influente din tendintele internationale, aduse fie de catre managementul hotelului, fie de catre Chef-ul restaurantului, prin care se incearca, constant, diversificarea si modernizarea conceptului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri