2 / 11

9. Si caii sunt verzi pe pereti

"Si caii sunt verzi pe pereti" regizat de Dan Chisu se afla pe pozitia a noua, cu 9.000 de spectatori si 52.300 de lei incasari.

Filmul este o comedie amara despre iluzia de a te imbogati in Romania, scrie in prezentarea filmului pe contul de Facebook al acestuia. Povestea urmeaza doua destine: prima dintre ele este a unui cuplu de tineri, Marius si Cosmina. Marius a scris un nume imaginar pe un bilet de loterie promotional doar pentru a trage Cosmina. Si extragerea il face castigator.

Celalalt este de doi adulti. Din cauza lipsei lor de cunostinte atunci cand vine vorba de tehnologia moderna, sunt pacaliti de un spam primit pe e-mail, intra intr-o loterie online falsa si pierd toate economiile lor.

Povestile se intalnesc la sfarsit, cand se pierde orice speranta si refuza singura lor sansa de a avea bani. In cele din urma ne dam seama ca iluzia de a deveni bogat pune oamenii obisnuiti in situatii extraordinare.

Din distributia filmului fac parte actori precum: Adrian Titieni (Tocitu), Iulian Visan (Marius), Anca Florescu (Cosmina) si Tudor Smoleanu (Buzila).

Sursa foto: Facebook

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri