2 / 8

NU “coafati” realitatea, dar “faceti luna” in casa

Pricop enumara printre greselile facute de proprietari si informatii incluse in anunt care nu sunt conforme cu realitatea (de la amplasare la utilitati disponibile) si o stare generala a proprietatii care nu poate fi descrisa ca fiind impecabila, fie ca vorbim de curatenie sau lucruri pe care un potential chirias si le doreste.

Daca scrieti in anunt ca o proprietate este langa metrou si de fapt este mult mai departe potentialul client cu siguranta va fi dezamagit. Daca in plus va gasi si o casa nearanjata si fara imbunatatiri cu siguranta nu va fi interesat sau va incerca sa reduca pretul cat mai mult posibil.

Cristina Rosca spune ca este bine atunci cand postezi anuntul sa dai un punct de reper cunoscut pentru a-i creste atractivitate.

Atentie insa la linia fina intre "exagerare" si truc de captare a atentiei. Daca spui ca inchiriezi in zona Piata Sudului, dar de fapt apartamentul tau este pe Turnu Magurele probabil vizionarile pe care le ai nu vor avea prea mult succes, chiar daca apartamentul tau este pe gustul potentialului client pentru ca se va simti inselat. Daca in schimb ii spui ca este la 10 minute de piata Sudului, iar pretul tau este competitiv s-ar putea ca potentialii clienti sa gaseasca avantajos sa stea putin mai departe de metrou.

Poti foarte usor sa prezinti clientului zona si facilitatile pe care le are in apropiere printr-o harta, anunturile de pe imobiliare.ro spre exemplu au pozitionare pe harta. Astfel potentialul chirias poate vedea foarte clar amplasarii unitatii si sa hotarasca daca zona ii este utila.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri