2 / 8

Marius Popescu, director general al ING Asigurari de Viata

Marius Popescu (39 de ani) a fost desemnat CEO al ING Asigurari de Viata, lider al pietei de profil, la jumatatea anului trecut, dupa opt ani petrecuti in cadrul grupului olandez, in care a detinut printre altele pozitia de manager de investitii al ING Asigurari de Viata (2005 – 2008), ulterior preluand mandatul de director general al ING Investment Management (2008 - 2010).


In 2010, Marius Popescu s-a alaturat echipei ING Pensii, contribuind din pozitia de director general la succesul acesteia pe piata pensiilor private din Romania. Incepand cu iulie 2012, Popescu ocupa si pozitia de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR).


In paralel cu preluarea mandatului de la ING Pensii, Marius Popescu a fost implicat in deciziile strategice din cadrul ING Asigurari de Viata, fiind membru in Consiliul de Administratie al companiei. Marius Popescu este absolvent al programului MBA in cadrul Universitatii Saint Mary din Halifax, Canada (1999 - 2001), studii completate de numeroase certificari internationale in domeniul financiar: CFA (Chartered Financial Analyst, fiind membru al Toronto CFA Society si CFA Romania), ACCA (Chartered Certified Accountant), CGA (Certified General Accountant, membru al CGA Canada). Recent, a absolvit General Management Program, al Harvard Business School.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri