3 / 6

3. Suprafete si compartimentari

Intr-o piata dominata de criteriul celui mai mic pret, ceea ce influenteaza automat si suprafetele apartamentelor, un apartament de lux ar trebui sa fie sinonim cu suprafete generoase atat la interior, car si la exterior. Un etalon in acest sens ar putea fi apartamentele de 2 camere care pot ajunge in cazul locuintelor de lux la 95 mp, dublu fata standardul mediu din piata, sau apartamente de 3 camere care depasesc usor 120 mp.


Alte criterii care individualizeaza un apartament premium sunt formele si compartimentarile. Chiar si nemobilat, un apartament de lux are un anumit design, este dominat de linii curbe, spatii vitrate extinse si forme deosebite, nu configuratiile drepte, specifice apartamentelor din clasa medie. Pentru viitorul locatar, un astfel de design va fi cu siguranta o provocare de amenajare interioara pentru ca, la final, sa poarte amprenta proprietarului.


Un apartament de lux ar trebui sa vina insotit si de o terasa de mari dimensiuni, ce poate depasi inclusiv suprafata apartamentului, avand astfel posibilitatea ca, in 150 mp de exemplu, sa iti amenajezi si propria gradina privata, si o zona de lounge pentru socializarea cu prietenii.


Shutterstock / Locuinta de lux

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri