2 / 4

GarantiBank credit de 30.000 euro si asigurare pe 18 luni

In mod similar, turcii de la GarantiBank au lansat in septembrie un credit de nevoi personale caruia i-au atasat un “Plan de protectie a venitului”, care va asigura clientii de pierderea involuntara a locului de munca, incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta sau deces din orice cauza.

Dobanda la acest credit este de 9,27% pentru cele in euro (DAE 15,98% calculata pentru suma maxima de 30.000 euro pe o perioada de 10 ani) si de 12,6% pentru cele in lei (DAE 19,92% calculate pentru suma maxima de 30.000 euro echivalent lei pe o perioada de 10 ani).

Clientii GarantiBank primesc asigurarea in momentul semnarii contractului de credit, iar in caz de pierdere a locului de munca sau de intrare in incapacitate temporara de munca, polita de asigurare ofera acoperire pentru o perioada de maxim 18 luni.

Clientii primesc asigurarea in momentul semnarii contractului de credit, iar in caz de pierdere a locului de muncã sau de intrare in incapacitate temporara de munca, polita de asigurare ofera acoperire pentru o perioada de maxim 18 luni.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri