2 / 11

Aegon Asigurari de Viata

Aegon Romania si Banca Transilvania au lansat un produs co-branded de economisire cu asigurare de viata tintind vanzarea a 6.000 de astfel de polite. Pachetul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Produsul, denumit Planul de Economisire si Protectie, este disponibil in lei, in doua variante Basic si Premium si se distribuie prin reteaua de peste 500 de unitati a Bancii Transilvania. Durata contractului este de cel mult 20 de ani, pentru persoane cu varsta intre 18 si 50 de ani.

Partea investitionala este administrata prin fondurile mutuale BT Obligatiuni si BT Clasic ale companiei BT Asset Management, membra a grupului financiar Banca Transilvania. Produsul permite transferul banilor intre fondurile de investitii, in functie de optiunea clientilor. In cazul in care pe durata contractului au avut loc evenimente nefericite in viata acestora, deponentul sau familia sa vor primi o suma de bani.

In cazul pachetului Basic, prima anuala este de 840 de lei, suma asigurata pentru deces din accident sau boala fiind de 10.000 lei. Cat despre categoria asigurarilor suplimentare de protectie, in cadrul acestui pachet, prima anuala este de 120 de lei, suma asigurata deces din accident sau boala fiind fiind de 20.000 de lei, iar indemnizatia de spitalizare in caz de accident sau pentru concediu medical post-spitalizare, de 30 de lei pe zi.

Pentru Pachetul Premium, prima anuala este de 1.500 de lei, suma asigurata pentru deces sau boala fiind de 20.000 de lei. Referitor la asigurarile suplimentare de protectie, prima anuala este de 240 de lei, iar indemnizatia de spitalizare in caz de accident sau pentru concediu medical post-spitalizare este de 60 lei pe zi, conform informatiilor celor doua companii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri