2 / 4

Basescu, despre Manda: A calculat valoarea biletelor la Casa de cultura a studentilor din Craiova

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca deputatul Claudiu Manda nu este potrivit pentru functia de ministru al Bugetului, deoarece experienta cea mai complexa a acestuia e legata de functia de director la Casa studentilor Craiova, unde singurul calcul economic e valoarea biletelor rupte.

Seful statului a sustinut ca nominalizarea facuta de Victor Ponta pentru functia de ministru al Bugetului este ”nepotrivita”. ”Cea mai complexa experienta a domnului Iulian Claudiu Manda este legata de functia de director la Casa de cultura a studentilor din Craiova. Oameni buni, singurul calcul economic care se face acolo este valoarea biletelor rupte intr-o zi de sambata. Ori, ministrul Bugetului inseamna mult mai mult”, a adaugat presedintele Basescu.

El a aratat ca nici argumentul ca Manda este membru al Comisiei de buget-finante a Camerei nu este suficient.
”Justificarea ca domnul deputat a functionat in Comisia de buget-finante nu e suficient. Acolo nu se discuta filosofia bugetara, nu se discuta prioritatile, acolo se muta cel mult bani de-o biserica, de un podet, bani de zugravit o scoala”, a continuat Traian Basescu.

Presedintele a afirmat din nou ca Manda nu este potrivit pentru functia de ministru al Bugetului si a adaugat: ”Incerc sa-mi imaginez discutiile cu FMI, UE, BM cu cei doi ministri unul langa altul, doamna Petrescu incercand sa acopere golul de la CAS si problema MTO cu sufletul, iar domnul Manda incercand sa rezolve problema deficitului bugetar cu experienta de la Casa de cultura a studentilor din Craiova”.

Sursa foto: Mediafax Foto.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri