4 / 12

Mazare: Nu as fi dezamagit de Ponta

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, marti, comentand declaratiile presedintelui potrivit carora premierul ar fi fost ofiter acoperit, ca ”deocamdata este o petarda trasa de Basescu”, el precizand ca nu ar fi dezamagit de premier nici daca afirmatiile presedintelui ar fi adevarate.


Radu Mazare a spus ca nu stie care este adevarul cu privire la declaratiile potrivit carora Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit, dar stie cert ca Traian Basescu ar fi fost informator al Securitatii.


Nu stiu daca pot sa-l judec pentru ce a facut acum 14 sau 16 ani.


”Nu stiu cum este cu Victor Ponta. Ce am vazut eu cu ochii mei, si am mai afirmat asta in cateva randuri, acum 20 de ani am avut in mana si am publicat in ziarul Telegraf registrul cu membrii de partid informatori ai Securitatii. Si acolo era Basescu Traian. Sursa. Ca erau gazde, rezidenti si surse. Aia stiu sigur ca am vazut cu ochii mei. Registrul l-am avut in original, dar a disparut intre timp. Ce spune Basescu despre Ponta n-am de unde sa stiu”, a declarat Radu Mazare.


Primarul Constantei a mai spus ca nu ar fi dezamagit de Victor Ponta daca afirmatia presedintelui Traian Basescu ar fi adevarata, pentru ca acesta a facut lucruri bune ca premier. ”Nu stiu daca pot sa-l judec pentru ce a facut acum 14 sau 16 ani. Numai procurorii ancheteaza pentru ce ai facut acum 14 ani. Cred ca a trecut suficient de mult timp. Omul a demonstrat ce poate sa faca. V-am spus ca, din puctul meu de vedere, 80 la suta a facut lucrurile bine ca si prim-ministru”, a adaugat Radu Mazare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri