2 / 9

Mihai Tudose - Ministerul Economiei

Mihai Tudose, propus la Ministerul Economiei, a absolvit Facultatea de stiinte juridice, a detinut functia de sef birou senatorial, a fost un an jurist la SC Farex SA Braila si consilier judetean, din 2000 este deputat, iar in actuala legislatura e co-autor la 16 initiative, niciuna economica.


Tudose, in varsta de 47 de ani, a terminat facultatea in 1994 si a detinut pe rand functia de sef birou senatorial, in perioada 1992-1999, apoi, timp de un an, a fost jurist la SC Farex SA Braila si consilier judetean, iar din 2000 pana in prezent a fost deputat.


Dupa ce, in 2006 a urmat cursurile Colegiului Superior de Securitate Nationala, Serviciul Roman de Informatii, in 2007 a obtinut un master in Politici Economice Europene la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, iar in 2007 a devenit doctor al Academiei Nationale de Informatii. Este membru al FDSN din 1992, apoi timp de patru ani a fost secretar organizatoric, presedinte al filialei Braila a PSD si lider al organizatiei municipale, fiind ales recent lider al filialei judetene.


Sursa foto: Mediafax Foto.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri