2 / 11

Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat, la iesirea de la vot, ca oamenii care vor vota duminica vor fi ”cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii patru ani”, el adaugand ca toti romanii au datoria de a incerca sa faca lucrurile ”sa mearga bine in tara” inainte de a se gandi ”la altceva”. Dacian Ciolos a votat, in jurul orei 9.00, la sectia 32 din municipiul Zalau, unde a declarat ca este important sa iasa la vot cat mai multa lume, ”indiferent de optiunile politice”.


”Asta este important pentru ca rezultatul pe care il vom avea diseara sa fie unul cat mai reprezentativ. Astazi este ziua in care alegatorii pot sa transmita celor care vor conduce Romania cele mai importante mesaje pentru urmatorii patru ani. Sigur, intr-o democratie participativa este foarte importanta consultarea si pe parcusrul guvernarii, dar cred ca cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii patru ani sunt cei care astazi merg la vot, care astazi dau un mandat celor care vor conduce Romania in urmatorii patru ani si apoi sigur vor avea toata legitimitatea de a urmari modul in care mandatul pe care l-au dat va fi pus in aplicare”, a afirmat Ciolos, la iesirea de la urne.


Premierul a mai spus ca toti romanii au datoria sa faca lucrurile ”sa mearga bine in tara” inainte de a se gandi ”la altceva”, daca intr-adevar iubesc locurile in care s-au nascut.


”Din punctul meu de vedere este cel mai important lucru aceasta libertate de a putea vota, de a ne putea alege reprezentantii, a fost una castigata greu in istoria Romaniei si cred ca e important sa nu o desconsideram, si ma gandesc aici mai ales la cei tineri, chiar la cei pe care ii aud spunand: domne, daca lucrurile nu merg bine in tara, eu prefer sa plec. Cred ca avem cu totii datoria sa incercam sa facem ca lucrurile sa mearga bine in tara inainte de a te gandi la altceva, daca intr-adevar iubim locurile in care ne-am nascut si vrem ca lucrurile sa mearga mai bine. Si chiar sa mearga mai bine pentru ca si cei care sunt acum in afara si doresc sa se intoarca sa poata sa o faca. Asta e speranta mea si in aceasta idee am votat astazi”, a declarat Ciolos.


Prim-ministrul Dacian Ciolos a postat, sambata, pe contul sau de Facebook, un mesaj video prin care le cerea romanilor sa iasa la vot, astfel incat toti cetatenii sa decida cum va arata Romania in urmatorii patru ani.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri