3 / 27

Sevil Shaiddeh - ministrul Dezvoltarii si vicepremier

Shevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fonduri Europene si prim vicepresedinte al actualului Guvern, nu detine terenuri, dar este proprietar peste o garsoniera de 47 de metri patrati in Constanta, dobandita, prin cumparare, in 1994, iar sotul acesteia detine trei bunuri imobiliare in Siria.


Desi nici Shevil Shhaideh nu a comunicat in declaratia de avere niciun bun mobil, ministrul MDRAP a declarat imprumuturi bancare la Raiffeisen Bank, demarate in anul 2011, valoarea acestora ridicandu-se la peste 650.000 de lei.


In anul 2012, Sevil Shhaideh a contractat de la BRD Groupe Societe Generale suma de 60.000 de lei, suma ce reprezinta datorii sub forma de debite, ipoteci, garantii emise in beneficiul unui tert sau bunuri achizitionate in regim de leasing.


In ceea ce priveste veniturile constante realizate, Sevil Shhaideh, din pozitia de consilier la MDRAP a obtinut venituri anuale de peste 27.000 de lei, in timp ce ca salariat la Agentia pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare SUD-EST a generat venituri de peste 60.000 de lei pe parcursul anului trecut.


Sotul sau, Akram Shhaideh, ca salariat in cadrul RAJA SA, a obtinut venituri de circa 40.000 de lei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri