3 / 6

Ce gen de site-uri accesati frecvent? Care este site-ul dvs. preferat? De ce?

Citesc mult pentru ca imi place sa fiu informata, si e drept, imi place sa si scriu in putinul timp liber pe care il am. In lectura zilnica intra site-urile de stiri, articole online sau blog post-uri bine scrise. Citesc deseori publicatii de business si tehnologie din Romania si strainatate, consultand cu precadere studii de caz sau prezentari pe diverse teme de interes profesional. De asemenea, sunt o cititoare fidela a unor publicatii de leadership precum Harvard Business Review.


Care este metoda de comunicare preferata? Cat de des folositi serviciile de chat online (YM, Skype, etc.).


Utilizez destul de des Skype ca si metoda de comunicare de tip video-conferinta, cat si canale online precum Facebook si LinkedIn. Cel mai des, folosesc e-mail-ul si foarte rar Yahoo Messenger.


Cat alocati “sederii” pe internet in fiecare zi? Ce va ocupa cel mai mult timp?


E greu de raspuns pentru ca sunt conectata la internet aproape tot timpul, daca nu de pe laptop sau tableta, atunci cu siguranta de pe telefon. Iar fix aceasta conexiune continua cu lumea virtuala, fie in interes de serviciu sau pentru mine, ma face sa apreciez si mai mult intalnirile si discutiile purtate cu prietenii. Iar atunci cand sunt alaturi de prieteni, ma straduiesc sa nu navighez in lumea virtuala pentru ca imi dau seama cat de usor este sa “aluneci”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri