3 / 7

Ce sistem de operare mobil preferati?

Ca sistem de operare, iOS, cu siguranta. Optimizarea unui dispozitiv pentru accesul la internet este un lucru relativ, conteaza foarte mult obisnuinta utilizatorului cu sistemul de operare. Trecerea pe un dispozitiv cu un alt sistem este extrem de greoaie, exact ca si cand ai lucra cu doua maini stangi.


Pana unde considerati ca va merge inovatia in domeniul IT?


Am vazut atat de multe schimbari si imbunatatiri in ultimii 20 de ani in materie de tehnologie, incat este extreme de greu de sa fac previziuni. Ne-am transformat din utilizatori de PC in utilizatori de telefoane performante, am incercat 3D la TV dar nu ne-am obisnuit sau nu am avut suficiente motive de a adopta tehnologia, am trecut de la casete la CD, la DVD, la Bluray si acum direct in cloud, fara nici un fel de device, doar cu o legatura la Internet.


Cred ca totul va fi conectat (daca nu este deja), de la masina de spalat la frigider, si in mare parte aceste schimbari ne vor ajuta si in confortul de zi cu zi. Cu toate acestea, trebuie sa ne facem timp pentru a gusta si din placerile vietii (o iesire la iarba verde, o intalnire cu prietenii), invatand sa lasam la o parte, cateodata, si tehnologia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri