4 / 7

Ce gen de site-uri accesati frecvent? Care este site-ul dvs. preferat? De ce?

Vizitez des magazinele online, atat din Romania cat si cele din strainatate. De asemenea, am o lista lunga de site-uri de business, in special SaaS, pe care le vizitez cu frecventa. Site-ul preferat este de departe: amazon.com. Evident, pentru experienta cumparaturilor online, amazon.com fiind o sursa nelimitata de idei de gadget-uri si review-uri de produse.


Care este metoda de comunicare preferata? Cat de des folositi serviciile de chat online (YM, Skype, etc.).


Prefer comunicarea verbala pentru rezultate imediate si solutionarea eventualelor intrebari. Dar si cu action items dupa fiecare astfel de sesiune. Altfel, chiar daca este un mediu incet de comunicare si raspuns, prefer emailul. Folosesc insa si aproape toata gama de tool-uri de “mesagerie instant”, Yahoo Messenger si Skype fiind preferatele mele.


Cat alocati “sederii” pe internet in fiecare zi? Ce va ocupa cel mai mult timp?


Daca “sedere” inseamna browsing pe diverse site-uri, atunci pot spune ca timpul este destul de redus. Daca include insa si aplicatii SaaS precum email, platforma de comert electronic Avangate sau servicii conexe ale furnizorilor, atunci pot spune ca peste 70% din timp este dedicat acestui lucru.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri