2 / 4

Cum au evoluat preturile in Bucuresti

In Bucuresti, pretul apartamentelor vechi a coborat cu 1,5% in ultimele treizeci de zile, in timp ce pe segmentul apartamentelor noi a fost inregistrata o scadere de 0,5% in luna noiembrie. Astfel, pretul mediu cerut pentru apartamentele noi din Capitala a ajuns, in luna noiembrie, la valoarea de 1.371 euro/mp util, in scadere cu 0,5% fata de luna octombrie. Valoarea actuala este insa cu 3,2% peste pretul mediu inregistrat pe acest segment in urma cu un an.

In ceea ce priveste apartamentele vechi din Capitala, acestea s-au ieftinit cu 1,5% pana la 1.084 euro/mp de suprafata utila. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, apartamentele vechi sunt mai ieftine cu 1,8%.

Comparativ cu luna octombrie a anului 2011, pe segmentul garsonierelor preturile de tranzactionare au stagnat la valoarea de 31.140 euro, in timp ce pe segmentul apartamentelor cu doua si trei camere au fost inregistrate usoare scaderi de preturi, arata o analiza a portalului MagazinulDeCase.ro, care a calculat pretul mediu de vanzare scazand pentru fiecare tip de imobil un procent de negociere din pretului mediu de listare.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri