4 / 11

Radu Tanasescu: De la Anchor la Coldwell Banker

La inceputul anului 2011, compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania a lansat o divizie de retail si centre comerciale, coordonata de Radu Tanasescu, fostul director operational al grupului Anchor, proprietarul mallurilor Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Tot in luna ianuarie 2011, Coldwell Banker a anuntat ca ofera servicii de management interimar pentru centrul comercial City Mall din Bucuresti, aflat in faliment.

Tanasescu venit in cadrul Anchor Grup in 1999, in anul in care compania deschidea primul centru comercial modern din Romania, Bucuresti Mall. In 2003 a fost promovat pe pozitia de leasing manager, iar un an mai tarziu a preluat conducerea Bucuresti Mall.

Incepand cu 2006, pana la plecarea din companie in 2010, el ocupat functia de director operational al Anchor Grup, fiind responsabil de administrarea Bucuresti Mall si a Plaza Romania (deschis in 2004), de inchirierea spatiilor din cele doua centre comerciale, de extinderile realizate, precum si de dezvoltarea MallDova in Chisinau.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri