3 / 7

Brasov

Cu o crestere de 0,8% in ultimele treizeci de zile, Brasovul se regaseste printre orasele in care preturile au inregistrat o evolutie in crestere in prima luna a anului. Pretul mediu cerut pentru apartamentele scoase la vanzare are, pentru luna ianuarie, o valoare de 866 euro/mp de suprafata utila, cu 0,8% mai mult decat in luna decembrie 2011. In comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, pretul mediu actual este cu 1,7% mai mic.

Pretul apartamentelor noi din ansamblurile rezidentiale brasovene a scazut in primele treizeci de zile ale anului cu 2,2%, de la 896 euro/mp util pana la valoarea de 876 euro/mp. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, apartamentele noi sunt cu 9,3% mai ieftine.

In ceea ce priveste apartamentele vechi, pretul solicitat de proprietari in luna ianuarie a ajuns la o medie de 865 euro/mp, cu 1,2% mai mult decat in decembrie.Garsonierele si apartamentele cu doua camere, pentru care cererea se mentine la un nivel mai ridicat, s-au scumpit in prima luna a anului cu 1,2%, respectiv 1,8%. In schimb, pretul cerut pentru apartamentele cu trei camere a stagnat in ianuarie.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri