2 / 9

Bucuresti - Militari

Aici, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 150 de euro pe luna. La acest pret este scoasa pe piata o locuinta mobilata, cu o suprafata utila de 30 de metri patrati, situata in ansamblul rezidential Westgate, din zona Preciziei, din apropierea statiei de metrou cu acelasi nume. Acest pret este insa valabil doar pentru clientii care pot plati chiria in avans pe un an de zile. Pentru o proprietate similara, dar situata intr-un bloc vechi, cei interesati ar trebui sa plateasca cel putin 180 de euro pe luna.

Pe segmentul locuintelor cu doua camere, cel mai mic pret cerut este 200 de euro. Pentru aceasta suma poate fi inchiriat un apartament vechi, cu o suprafata utila de 50 de metri patrati, situat la parterul unui bloc cu noua etaje. Locuinta este mobilata si utilata.

La trei camere, cea mai mica chirie din Militari este 290 de euro pe luna. Atat cere proprietarul unui apartament cu o suprafata utila de 65 de metri patrati, situat in zona Lujerului, in apropiere de statia de metrou cu acelasi nume.

Sursa foto:Danilo Rizzuti, FreeDigitalPhotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri