4 / 9

Timisoara

Asa cum era de asteptat tinand cont de numarul mare de studenti din oras, cel mai cautat dintre cartierele Timisoarei este Complexul Studentesc, unde chiriile la garsoniere pornesc de la 150 de euro pe luna. Pentru aceasta suma poate fi inchiriata o locuinta complet mobilata si utilata, in stare buna, cu o suprafata de 25 de metri patrati, situata la etajul 1 intr-un bloc cu patru etaje.

Pentru apartamentele cu doua camere, chiriile incep de la 180 de euro pe luna. La aceasta suma poate fi inchiriat un apartament cu o suprafata utila de 50 metri patrati, complet mobilat si utilat, situat la parterul unui imobil cu patru etaje.

Pe segmentul locuintelor cu trei camere, chiriile cerute de proprietari pornesc de la 250 de euro. La acest pret poate fi inchiriat un apartament cu o suprafata utila de 67 de metri patrati, situat la un etaj intermediar intr-un bloc cu patru nivele. Locuinta este utilata si mobilata.

In afara Complexului Studentesc, cartierele cele mai cautate din Timisoara sunt Girocului, Lipovei, Soarelui si Aradului, iar cele mai multe oferte se gasesc in Complex si zona Aradului.

Sursa foto: photostock, FreeDigitalPhotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri