3 / 6

Michael Beux a lasat echipa lui Tiriac pentru NEPI

Un alt om cheie in echipa NEPI este Michael Beux, in varsta de 44 de ani. Beux este, la fel ca si Martin Slabbert, managing directorul NEPI, nascut in Africa de Sud, iar in Romania a venit in urma cu 12 ani si nu s-a gandit niciodata sa plece, mai ales ca a invatat si limba romana.

Din 2000 si pana in prezent a lucrat pentru companii cu activitate in constructii si real estate, unul din angajatorii sai fiind chiar omul de afaceri Ion Tiriac.

“Am lucrat timp de un an si jumatate pentru Tiriac Imobiliare, unde am fost responsabil cu finalizarea primei faze a proiectului Stejarii. In 2010, m-am alaturat echipei NEPI si ma ocup cu dezvoltarea proiectelor de retail”, spunea Beux intr-un interviu acordat Wall-Street.ro.

In prezent, Michael Beux este responsabil cu constructia primului mall din Ploiesti, o investitie de 65 de milioane de euro, a carei deschidere este programata pentru 15 noiembrie. "Daca va fi nevoie vom lucra si 24 de ore din 24 astfel incat sa terminam in termenul dat”, declara recent Michael Beux.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri