2 / 6

Adama incepe 200 de noi apartamente

Dezvoltatorul imobiliar Adama va investi 14,1 mil. euro in dezvoltarea a peste 200 de apartamente in Bucuresti, a anuntat compania.

Cele 210 locuinte vor fi incluse in noi faze de constructie ale ansamblurilor Edenia Titan si Evocasa Optima.

"Vrem sa incepem sa construim pentru ca nu mai avem in stoc produsul potrivit. Telul companiei este sa ajunem sa livram, ca medie, in cativa ani, aproximativ 600 de apartamente anual in Romania. Pe piata exista nevoie, insa, pentru proiectul potrivit, la momentul potrivit si la pretul potrivit”, a declarat, anterior, intr-un interviu acordat Wall-Street.ro, Andreas Holler, membru al boardului executiv al Adama.

Proiectul Edenia Titan cuprinde in total sase cladiri rezidentiale. Prima parte a complexului Edenia, finalizata in 2009 si formata din doua cladiri cu 226 de apartamente a fost vanduta in intregime. Alte 126 de apartamente cu una, doua sau trei camere, vor fi construite in faza a doua a proiectului, in perioada octombrie 2012 - toamna anului 2013.

Prima faza a proiectului Evocasa Optima este formata din 83 de apartamente finalizate in 2010, care pana in momentul de fata au fost vandute in proportie de 82%. Lucrarile pentru cele 84 de apartamente de doua si trei camere din a doua parte a proiectului sunt in plina desfasurare.

"In domeniul rezidential, nevoile clientilor vor deveni un factor decisiv - in contextul actual, in care potentialii cumparatori cauta sa achizitioneze imobile la preturi accesibile, vom tine cu siguranta cont de nevoile lor. Acestea fiind zise, in anii urmatori, Adama, subsidiara detinuta in totalitate de grup, va dezvolta in mare parte unitati rezidentiale de calitate, la preturi accesibile, insa se va concentra si pe categoriile de dezvoltare de mijloc si superioara", a spus pentru Wall-Street.ro, Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri