3 / 6

Volumetric ar putea incepe anul viitor un proiect in Bucuresti

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Volumetric ar putea demara in primavara anului viitor al doilea proiect rezidential din Romania, in Bucuresti.

Dezvoltatorul a cumparat la inceputul acestui an un teren de 5.300 mp in zona parcului Carol din Capitala cu scopul de a dezvolta un nou proiect rezidential.„Suntem inca in faza de PUZ, probabil vom incepe constructia in primavara lui 2013”, a spus Dan Flesariu, directorul general al companiei pentru Wall-Street.ro.

Proiectul din Bucuresti al spaniolilor este al doilea din Romania, dupa ce a finalizat anul trecut un ansamblu rezidential in Brasov. Strategia spaniolilor este sa construiasca apartamente in zone centrale si semicentrale din orasele importante. Avand in vedere ca Volumetric a construit proiectul din Brasov in plina criza, spaniolii sunt obisnuiti cu ritmul mai putin dinamic al vanzarilor din aceasta perioada. De asemenea, compania este constienta, avand in vedere experienta anterioara din Brasov, ca vanzarile devin mai dinamice dupa finalizarea proiectului.
.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri