4 / 6

Gran Via ar vrea sa inceapa 100 de apartamente in 2013

Pe Prima Casa mizeaza si spaniolii de la Gran Via, care vor sa inceapa C in 2013 constructia a 98 de locuinte in Bucuresti, investitie de 5 milioane euro, pentru care vrea sa vanda din terenurile detinute in Capitala pentru a obtine fonduri necesare dezvoltarii.

"Suntem in curs de obtinere a tuturor avizelor si autorizatiilor privind constructia pentru 98 de apartamente pe o parte din terenul fostei fabrici Frigocom. Cel mai probabil vom incepe dezvoltarea in primavara anului viitor, pentru ca se apropie vremea rece. Investitia va fi de circa 5 milioane de euro, suportata exclusiv din fonduri proprii, avand in vedere ca bancile nu sunt deschise la creditare, acestea au ramas in anii 2007-2008 si impun in continuare dezvoltatorilor sa vanda 30% din locuinte in faza de proiect", a declarat, anterior, agentiei Mediafax Antoanela Comsa, directorul general al Gran Via Romania.

Comsa a explicat ca incepe cu un proiect de dimensiuni mai mici, in conditiile in care nu se poate sti ce "ne rezerva viitorul pe piata rezidentiala, daca se va continua programul «Prima Casa»".



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri