3 / 6

Cu eleganta, langa parcul Cismigiu

Amplasat intr-o vila istorica din apropierea parcului Cismigiu din Capitala, sediul consultantilor de la TPA Horwath Romania gazduieste o echipa formata din specialisti in taxe sau audit, mansarda fiind locul preferat de mare parte dintre acestia.


TPA Horwath, una dintre cele mai mari zece companii de consultanta in taxe si audit din lume, si-a inceput activitatea pe plan local in 1998, echipa de specialisti lucrand inca de la inceput intr-un sediu istoric, insa unul mai mic.

“Noi am inceput firma acum aproape 15 ani intr-o cladire istorica de pe Calea Victoriei nr. 2, dar am crescut si am cautat un sediu mai potrivit. Am vrut sa mergem tot intr-o vila pentru ca stilul se potriveste mai bine cu consultanta”, a explicat, anterior, Jan Glas, managing partner al subsidiarei TPA Horwath de pe plan local.

Consultantii de la TPA Horwath s-au mutat in vila situata pe strada Grigore Cobalcescu, in apropierea parcului Cismigiu, in urma cu opt ani, iar cladirea a fost construita acum peste 100 de ani.

Suprafata cladirii este de 2.000 de mp si este formata in subsol, parter, doua etaje si mansarda. Spre deosebire de celelalte etaje, mansarda ofera angajatilor o perspectiva diferita, aceasta fiind de fapt un mare open – space in care lucreaza 30 de persoane. Fiecare etaj are cel putin o bucatarie, iar in unele cazuri sunt intalnite chiar doua. Cladirea mai dispune si de o parcare interioara in care sunt disponibile circa 10-12 locuri.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri