4 / 10

Victoria City Lifestyle

Canadienii de la Benevo vor sa deschida in 2015 proiectul Victoria City de pe fosta platforma Textile Dacia din zona Bucurestii Noi.


"Pana la finele anului Victoria City va fi inchiriat in proportie de 70%, vom avea autorizatia de constructie in urmatoarele saptamani si vrem sa incepem constructia devreme anul viitor. Vom construi 36.000 metri patrati GLA (suprafata inchiriabila). Pe o parte din teren vom dezvolta un turn de birouri, langa centrul comercial. Aceasta va fi a doua faza a proiectului, turnul va avea 15.000 de metri patrati suprafata inchiriabila si 11 etaje si va fi primul turn de birouri din Bucurestii Noi. Apropierea de metrou face atractiva zona pentru companiile care cauta spatii de birouri. Companiile tinta sunt cele din tehnologie si din farma", a spus, anterior, Michael Topolinski, fondatorul firmei Benevo, potrivit Mediafax.


Centrul comercial Victoria City va avea 68.000 metri patrati, iar unul dintre chiriasi va fi Cora. Victoria City Lifestyle Retail Center este dezvoltat in parteneriat cu firma CD Capital Partners, tot cu actionari canadieni.


Pana acum, compania a incheiat contracte de inchiriere cu Cora, H&M, C&A, Inditex (Pull&Bear, Stradivarius, Bershka), Deichmann, CCC, Takko, Mango, Koton, Cinema Grand.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri