4 / 13

Promenada

Program Sarbatori Promenada:


24 decembrie: deschis intre 10:00 si 18:00


25 decembrie-inchis


31 decembrie: deschis intre 10:00 si 18:00


1 ianuarie- inchis


Centrul comercial Promenada este deschis in mod normal de luni pana joi in intervalul orar 10.00 - 22.00. In perioada 20-23 decembrie si 30 decembrie, magazinele din Promenada si-au prelungit programul de finctionare pana la orele 24.00.


"Deschis in urma cu doua luni, Promenada evolueaza aproape de parametrii estimati, inregistrand un numar mediu de aproximativ 24.000 de vizitatori zilnici. Estimam ca in perioada sarbatorilor de iarna traficul va creste in medie cu 30%", au spus reprezentantii centrului comercial.


Ce surprize ii asteapta pe vizitatorii centrului comercial in aceasta perioada? Dezvoltatorul a deschis un patinoar full service in terasa de la etajul 2, unde vizitatorii pot patina pe 600 mp de gheata, pot inchiria echipament si ascuti patine. Tot pe terasa, in imediata apropiere a patinoarului, s-a deschis Targul de Craciun.


Pe intreaga perioada de functionare a patinoarului vor avea loc concursuri–surpriza cu premii pe masura, care vor fi anuntate in mall si pe pagina de Facebook a Promenada. Chiar si cei care nu se urca pe patine se vor putea distra pe gheata, in cadrul campionatelor de curling, un sport pe gheata care nu necesita folosirea echipamentului special si poate fi practicat de oricine.


Patinoarul si Targul de Craciun vor fi functionale pana pe 1 martie 2014.


In interiorul centrului comercial, la etajul 1, a fost amenajata si Casuta lui Mos Craciun, unde Mosul si ajutoarele sale stau de vorba cu copiii in fiecare zi, de luni pana joi, in intervalul orar 18.00 - 20.00.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri