2 / 7

AFI Palace Brasov - terasa cu vedere directa spre munti

AFI Europe, dezvoltatorul a doua mari centre comerciale la nivel local – in Bucuresti si Ploiesti, a finalizat recent achizitia terenului de 40.000 mp din centrul Brasovului, unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale israelienilor in Romania si totodata un concurent serios pentru regiunea de centru a tarii.


Centrul comercial de 45.000 mp, care va fi dezvoltat in centrul de business al Brasovului (Centru Civic), va fi dispus pe doua niveluri, punand accent pe shopping si modalitatile de petrecere a timpului liber si distractie.


O caracteristica unica a viitorului centru comercial o reprezinta terasa de mari dimensiuni cu vedere catre Muntii Carpati, de care vizitatorii se vor putea bucura si care va gazdui diverse evenimente si activitati pentru familii si turisti.


Proiectul va fi construit potrivit standardelor necesare pentru obtinerea certificarii pentru constructii "verzi" LEED Gold.


Compania se afla deja in discutii avansate cu mai multe lanturi de retail pentru a fi hipermarketul ancora al mall-ul planuit sa fie livrat in trimestrul 4 din 2017.


"AFI Palace Brasov este unul dintre cele mai importante proiecte ale AFI Europe din Romania. Am finalizat achizitia terenului si, in prezent, purtam negocieri pentru spatiul dedicat hipermarketului cu principalele lanturi din Romania. Ne asteptam sa putem anunta noul nostru partener in urmatoarele saptamani”, a declarat David Hay, CEO al AFI Europe Romania.


AFI Palace Brasov este programat pentru o deschidere la finalul anului 2017.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri