3 / 8

Euroconstruct Trading ’98, firma lui Dan Besciu, stabila, dar pe un trend negativ de evolutie

Constructorul Euroconstruct Trading ’98, detinut de catre omul de afaceri Dan Besciu, unul dintre cei mai cunoscuti “regi ai asfaltului” din Romania datorita numarului mare de proiecte in care a fost si este implicat, a reusit ca anul trecut sa obtina un rulaj de peste 70 de milioane de euro, asta dupa ce in 2011, afacerile grupului pe care il conduce se situau la peste 80 milioane de euro. In ciuda climatului nefavorabil din piata, in care multe afaceri s-au scufundat din cauza crizei, constructorul a ramas profitabil, la finele anului trecut raportand un castig net de 2,7 milioane de euro.


Omul de afaceri Dan Besciu, asociat si administrator la SC Euroconstruct 98 Trading, nu a stat, insa, departe de problemele cu legea. Acesta a fost retinut, in decembrie 2014, de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune, spalare de bani si delapidare cu un prejudiciu de aproximativ 34 de milioane de lei, potrivit unor surse judiciare.


Compania Euroconstruct Trading a fost implicata, alaturi de Spedition UMB si Pa&Co, in proiectul constructiei Autostrazii A3, mai precis al doilea sector care face legatura intre Moara Vlasiei si Ploiesti, iar in prezent constructorul este implicat, alaturi de Aktor, in realizarea unei portiuni de 3km ai proiectului

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri