3 / 8

Cluj-Napoca: 192 de proiecte de locuinte

Dupa Bucuresti, orasul de pe Somes reuneste cea mai mare oferta de ansambluri rezidentiale din Romania, respectiv un total de 192 de proiecte, din care 91% de apartamente. Dintre acestea, 60 sunt disponibile in piata, 81 au fost deja vandute, iar restul au autorizatia de constructie sau sunt in proces de realizare a PUZ-ului.


Aflat in momentul de fata intr-o stransa concurenta cu Bucurestiul in ceea ce priveste preturile locuintelor, Clujul a cunoscut, inca din perioada de boom, o dezvoltare rezidentiala intensa a localitatilor limitrofe.


Asa se face ca cel mai mare proiect rezidential din aceasta zona (ansamblul rezidential Calea Baciului), format din 11 blocuri cu 1.800 de apartamente, se afla in comuna Baciu. In Floresti, ce s-a transformat intr-o adevarata localitate-satelit a orasului de pe Somes, cele mai mari proiecte, respectiv Multiserv 1 si Multiserv 2 (ambele dezvoltate de Wohnung Invest), ajung la cate 600 de unitati locative. In interiorul orasului, proiectul cu cele mai multe locuinte finalizate pana acum este Bonjour Residence, din cartierul Buna Ziua, ce numara tot 600 de unitati.


Sursa foto: Alexander Mazurkevich / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri