2 / 7

Brasov

In orasul de la poalele Tampei, cel mai scump apartament scos la vanzare pe Imobiliare.ro are un pret cerut de 650.000 de euro. Este vorba despre un penthouse din zona Drumul Poienii, finalizat in anul 2008. Compartimentat in patru camere (plus dependinte), acesta are o suprafata utila de 180 de metri patrati si ofera vedere asupra centrului orasului.


Tot in centrul (istoric al) Brasovului, un penthouse tip triplex, finalizat in anul 2010, are o valoare de listare de 600.000 de euro. Locuinta face parte dintr-un imobil tip vila, are sase camere si o suprafata utila de 290 de metri patrati. Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata si dispune de parcare subterana incalzita, precum si de spatiu de depozitare.


In zona Drumul Poienii, un penthouse cu sase camere, in suprafata de 175 de metri patrati utili, poate fi achizitionat cu 505.000 euro (+TVA). Locuinta are sase camere, terasa de 133 de metri patrati si se vinde mobilata si utilata. Viitorii locatari vor beneficia, in acelasi pret, si de loc de parcare in subteran si de boxa de depozitare.


Sursa foto: Serghei Starus / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri