4 / 7

Constanta

In Constanta, cel mai scump apartament disponibil spre vanzare este un penthouse cu vedere la mare, amplasat in zona Peninsula, ce poate fi achizitionat cu 435.000 de euro. Parte dintr-o constructie finalizata in anul 2016, acesta dispune de o suprafata utila de 245 de metri patrati si este compartimentat in trei camere (plus dependinte).


Un alt penthouse, situat in statiunea Mamaia de data aceasta, este listat pe Imobiliare.ro la un pret de 430.000 de euro. Compartimentat in patru camere, acesta ocupa etajul al optulea al unui imobil finalizat in anul 2016. Locuinta are o suprafata utila de 230 de metri patrati, la care se adauga o terasa de 105 metri patrati. Proprietatea este finisata, mobilata si utilata si are vedere directa la mare.


In zona Faleza Nord, un penthouse finalizat in 2011, tot cu vedere la mare, are un pret cerut de 425.000 de euro. Acesta are o suprafata utila de 160 de metri patrati si este compus din living, trei dormitoare, doua bai, bucatarie, plus doua terase. Locuinta dispune de sistem smart-home si se vinde complet mobilata si utilata.


Sursa foto: Photosebia / Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri