3 / 5

Focusul ramane pe segmentul rezidential

Ultimul teren a fost cumparat in vara anului 2007, pentru proiectul din Cluj, iar Beer spune ca preturile terenurilor sunt in prezent rezonabile, desi pe partea de infrastructura raman multe de facut.

„Nici alte achizitii de terenuri nu sunt excluse, insa preferam sa ne concentram pe proiectele anuntate sau aflate deja in dezvoltare, pentru ca avem un numar considerabil de apartamente. Vom ramane pe segmentul rezidential, pentru ca aici este cea mai mare cerere, insa uitandu-ne la situatia economica credem ca si segmentul de birouri poate fi exploatat, mai ales pe piata din Cluj”, a mai declarat Jacques Beer.

Al doilea proiect pe care CIG l-a anuntat in Bucuresti este Otopeni Villas, un proiect de dimensiuni mai mici, ce va cuprinde 60-70 de unitati, investitia planificata fiind de cinci-sapte milioane de euro. Proiectul este in faza de planificare, iar lucrarile de constructie vor incepe anul viitor. De asemenea, Pipera Boulevard, al patrulea proiect al CIG, se afla in stadiul de concretizare a planului arhitectural.

„ Ne-am uitat si spre alte piete din tarile vecine, insa am pus totul pe hold, pentru a vedea cum evolueaza lucrurile. Acolo nu am inceput sa dezvoltam nimic, fiecare zi aduce un plus de informatie si poate fi hotaratoare. Romania ramane insa atractiva pe termen lung, iar aici avem deja proiecte in lucru. In plus, pentru ca avem finantare, nu suntem presati de nimic”, a enuntat Beer.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri