3 / 5

Vanzarile, strict confidentiale

In urma cu mai bine de un a, Conarg anunta ca a vandut 50% din proiectul Rasarit de Soare, in numai o luna de la lansare. Acum, datele despre vanzarile efectuate in primele sase luni din 2009 sunt “strict confidentiale si nu se pot face publice”. Rasarit de Soare este situat in apropierea hypermarketului Auchan, din cartierul Titan si include aproape 1.000 de apartamente.

Tot sub semnul confidentialitatii sta si numarul de apartamente vandute de catre Anchor Group, dezvoltatorul Bucharest Mall si Plaza Romania, in ansamblul InCity Residences, amplasat pe Calea Dudesti. InCity Residences este format din patru blocuri cu 17 etaje si include 502 apartamente, ultimele preturi facute publice fiind de peste 1.900 euro/mp.

Si reprezentantii Comnord, dezvoltatorul proiectului Ten Blocks, din cartierul Militari, pastreaza secret numarul de tranzactii incheiate in 2009. Proiectul include 430 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 42 mp si 193 mp.

Printre dezvoltatorii care nu au dorit sa faca public numarul vanzarilor din 2009 se mai numara GTC, cu proiectele Rose Garden si Felicity, Ibiza House, cu ansamblul Ibiza Sol si Seven Hills, cu West Park.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri