3 / 5

Peste un milion de euro

Cu preturi cuprinse intre un milion si 1,5 milioane de euro se afla doua penthouse-uri, unul situat tot in zona Primaverii, iar celalalt in zona Dorobanti, ambele fiind scoase la vanzare prin intermediul companiei DTZ Echinox.

„Un penthouse trebuie sa aiba minim 200 mp construiti, cel putin trei dormitoare si terase generoase. Plecand de la aceste standarde, sunt foarte multe exceptii, mai ales pe piata romaneasca, unde s-a ajuns ca orice apartament de doua camere de la ultimul nivel sa fie catalogat drept penthouse”, subliniaza George Ivan (foto), Senior Consultant in cadrul departamentului rezidential al DTZ Echinox.

Astfel, un penthouse din zona Primaverii, cu o suprafata de 277 mp, costa 1,5 milioane de euro. Apartamentul de tip duplex este situat la etajele 3 si 4 intr-un imobil nou.

Un penthouse din Dorobanti, in complexul Washington Residence, cu o suprafata de 400 mp, costa 1,4 milioane de euro. Washington Residence este amplasat pe strada Washington si a fost dezvoltat de compania Sirius International, fiind livrat in anul 2005.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri