3 / 5

Cum ajuta companiile

Companii precum producatori de alimente, bauturi, lanturi de restaurante, farmacii, hoteluri, companii de transport, s-au oferit in acest weekend sa ajute victimele, familiile acestora, doctorii, dar si donatorii de sange.


Dupa ce duminica au aparut informatii pe Facebook ca unele spitale nu ar avea medicamente si mai multe persoane s-au dus sa le cumpere, reprezentantii unitatilor sanitare au spus ca informatiile sunt false si ca dispun de tot ce au nevoie.

Sunati la spitale sa vedeti daca chiar este nevoie, in cazul in care vreti sa donati medicamente


"As vrea sa fac un apel catre toata lumea care s-a mobilizat sa faca donatii catre spitalul nostru. Ieri am inteles ca a circulat pe Facebook un anunt potrivit caruia Spitalul de Arsi nu are medicamente si ar avea mari probleme financiare, lucru total fals. Drept urmare, astazi, o gramada de persoane au pus mana de la mana si ne-au adus medicamente si pansamente. Avem tot ce ne trebuie, este in regula", a declarat medicul Adrian Stanculea, purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi, conform Mediafax.


El a mai spus ca oamenii ar trebui sa sune spitalele la care vor sa faca donatii si sa intrebe acolo daca au nevoie de medicamente sau pansamente. Acelasi lucru l-au precizat si oficiali si Spitalelor Floreasca si Bagdasar Arseni.

Lista de ajutoare


O lista cu felul in care pot ajuta companiile, dar si persoanele fizice a fost realizata de Ionut Oprea, presedintele IAB Romania, asociatie care reuneste profesionistii in internet.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri