3 / 6

Style Jukebox, cu stil

Style Jukebox, o aplicatie freemium care permite ascultarea muzicii de oriunde si pe orice dispozitiv, lansata de trei romani, a primit in mai 2014 o finantare de pana la 200.000 de euro de la LauncHUB, un fond de investitii care acopera in special Europa de Sud si de Est.

Style Jukebox este unul dintre multiplele tinere proiecte prezentate de WALL-STREET.RO in sectiunea Start-Up.

In decembrie 2013 aplicatia avea 80.000 de utilizatori, ajungand in prezent la peste 100.000, jumatate pe Android, restul pe iOS si Windows Phone.

Majoritatea utilizatorilor aplicatiei lansate de romanii Ionut Antiu (foto), Radu Prescura si Gabor Gabriel in toamna lui 2012 provin din SUA, apoi Spania, Mexic, Brazilia, Marea Britanie, Olanda si Bulgaria. Saptamanal sunt ascultate, in cloud, 400.000 de melodii, conform reprezentantilor aplicatiei.

Unul dintre “secretele” din spatele succesului Style Jukebox este faptul ca tinerii antreprenori au stiut ce piete sa targeteze si nu s-au limitat la tarile din regiune. Utilizatorii Style Jukebox sunt din SUA (28%), urmati de Spania, Brazilia, Regatul Unit, Mexic si Olanda (impreuna, 27%).

„In aceste zone, piata este deja obisnuita cu servicii de tip cloud, iar utilizatorii sunt in cautare de aplicatii care sa le ofere spatii de stocare a colectiei muzicale. Principala categorie de varsta a utilizatorilor este de 25-34 de ani, iar acestia acceseaza aplicatia de 2-3 ori pe saptamana. Detin o colectie muzicala si cauta o solutie care sa le permita accesarea acesteia in orice moment, din orice colt al lumii si de pe orice dispozitiv”, explica Antiu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri