4 / 6

Design Ultra Slim

Prin folosirea tehnologiei LED, Samsung a reusit sa dezvolte un design ultra slim pentru toate cele trei serii. Desi are o grosime de numai un inch, optiunile de conectivitate nu sunt afectate.

Pentru a pune in evidenta si mai mult design-ul televizorulu LED, Samsung a creat un sistem de prindere ultra-slim pentru perete. Acesta reduce spatiul dintre televizor si perete pana la 1,5 cm.

In 2008, Samsung a prezentat in premiera tehnologia Crystal TV constand intr-un singur proces de turnare prin injectie ce combina in acelasi pas productia si colorarea ramei televizorului. Astfel se obtine un cadru translucid dar colorat ce transforma televizorul insusi intr-un obiect de design. Ultimele rezultate oferite de tehnologia Crystal TV constau intr-o culoare neagra ce se pierde in crom, formand o prisma in jurul marginilor (in cazul seriei 8000), sau intr-una neagra cu nuante de roz (in cazul seriilor 7000 si 6000). Intensitatea culorii se schimba subtil in functie de unghiul din care este privit ecranul, accentuand taieturile subtiri.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri