Red flags care arată că procesele interne ale afacerii tale trebuie automatizate

Înainte de a discuta în detaliu despre beneficiile numeroase pe care le oferă automatizarea proceselor interne și utilizarea unui sistem de Work OS, aș dori să marcăm câteva red flags care ne arată că avem nevoie de un tool smart pentru taskurile interne. Așadar, ce trebuie să ne dea de gândit? Dacă, de exemplu, încă folosiți emailul pentru comunicarea internă și încă alocați taskurile așa. Emailul este un instrument excelent de comunicare externă, însă nu este eficient în cazul comunicării interne. În plus, ce faceți dacă, de exemplu, aveți task-uri repetitive în fiecare lună sau săptămână? Repetați același mail? La fel, folosiți emailul pentru a seta deadline-uri care pot fi cu ușurință uitate sau ignorate atunci când nu exista un reminder automatizat. Petreceți mult timp în fiecare zi în ședințe/apeluri telefonice pentru a detalia taskuri. Membrii echipei nu comunică cu ușurință între ei, iar feedback-ul pe materiale este pierdut între mailuri, agende și discuții telefonice.

Ce este monday.com și de ce nu este doar un tool de project management

monday.com este un sistem de work operating (Work OS) prin care business-uri de orice fel pot să-și îmbunătățească și să-și automatizeze procesele operaționale interne, precum și să promoveze colaborarea între membrii echipei. Cu monday.com echipe de orice mărime pot crea instrumentele și procesele necesare pentru a gestiona fiecare aspect al activității lor, pentru că versatilitatea monday.com ca Work OS permite companiilor să-l utilizeze pentru managementul facil al tuturor proiectelor interne. De asemenea, monday.com are câteva elemente cheie care îi asigură un grad remarcabil de acceptare și adopție: reprezentare vizuală în loc de text, grid nu ierarhie, proces nu task, bifând astfel cele trei puncte esențiale pentru o platformă de lucru de zi cu zi: people, process, tools.

Cum te poate ajuta monday.com să-ți dezvolți afacerea

Un studiu de caz recent arată că Motorola a beneficiat de un ROI mărit cu 346% după implementarea monday.com. Da, ați citit corect, 346%. Studiul este disponibil aici și bifează câteva puncte generale pe care monday.com le poate îmbunătăți indiferent de domeniul sau mărimea brandului dumneavoastră:

Comunicare și colaborare îmbunătățită

monday.com este un hub centralizat în care membrii echipei pot comunica, transmite fișiere și colabora la diferite task-uri. Cu funcții precum actualizări în timp real, atribuiri de taskuri și fișiere atașate, monday.com se asigură că toată lumea are acces la aceeași perspectivă de ansamblu a proiectului, reducând erorile de comunicare și îmbunătățind productivitatea generală.

Work flows automatizate

De la planificarea proiectelor și urmărirea sarcinilor, până la pipeline de vânzări și calendare de conținut, platforma vă permite să proiectați work flows care se aliniază cerințelor unice ale fiecărei echipe. Prin fluxuri automatizate reduceți erorile manuale și asigurați o progresie eficientă a taskurilor.

Productivitate mărită

Cu monday.com puteți spune adio agendelor, lanțurilor lungi de e-mail și întâlnirilor ineficiente. Platforma oferă interfețe intuitive, funcționalitate drag-and-drop și șabloane personalizabile care simplifică managementul proiectelor și îmbunătățesc productivitatea generală. Membrii echipei își pot urmări cu ușurință sarcinile, pot stabili termene limită și pot primi remindere automate, asigurându-se că toată lumea rămâne concentrată și își atinge obiectivele în timp util.

Dacă statisticile menționate anterior v-au stârnit interesul, dar și dacă red flagurile menționate v-au atras atenția, suntem la un call distanță pentru a discuta mai mult despre afacerea dumneavoastră și monday.com.

Mediapost Martech oferă servicii de onboarding și consultanță automatizare prin intermediul platformelor HubSpot, Salesforce și monday.com pentru întregul spațiu EMEA. Acoperim exclusiv cu resurse interne toate fazele unui proiect de automatizare: consultanța inițială, arhitectura bazei de date, implementare efectivă, integrări, training personalizat și suport post-implementare.