Acum, mai adăugăm o întrebare pe listă: ce se întâmplă dacă se schimbă obiectivele de business? Ce se întâmplă dacă afacerea crește? Datorită modului în care este creat, monday.com poate crește odată cu afacerea dumneavoastră pentru a bifa, astfel, noi cote de eficiență.

Ce este monday.com și de ce nu este doar un tool de project management

monday.com este un sistem de work operating (Work OS) prin care business-uri de orice fel pot să-și îmbunătățească și să-și automatizeze procesele operaționale interne, precum și să promoveze colaborarea între membrii echipei. Cu monday.com echipe de orice mărime pot crea instrumentele și procesele necesare pentru a gestiona fiecare aspect al activității lor, pentru că versatilitatea monday.com ca Work OS permite companiilor să-l utilizeze pentru managementul facil al tuturor proiectelor interne. De asemenea, monday.com are câteva elemente cheie care îi asigură un grad remarcabil de acceptare și adopție: reprezentare vizuală în loc de text, grid nu ierarhie, proces nu task, bifând astfel cele trei puncte esențiale pentru o platformă de lucru de zi cu zi: people, process, tools.

Mediapost Martech, partenerul tău pentru implementarea monday.com

Dacă beneficiile monday.com v-au convins deja, suntem aici pentru a vă facilita procesul de implementare și adaptare, oferindu-vă, punctual, următoarele servicii:

  • Onboarding și consultanță

Primul pas este cel mai important. Echipa noastră de specialiști vă stă alături pentru a înțelege în detaliu cum funcționează monday.com. Vă ajutăm să configurați monday.com pentru a se potrivi perfect proceselor și obiectivelor setate. Nu suntem doar consultanți, suntem aici pentru a rezolva probleme și pentru a găsi cele mai bune modalități de a optimiza platforma de work OS.

  • Implementare

Suntem cei care ne ocupăm, în totalitate, de implementarea monday.com. Facem o hartă completă a platformei în funcție de cerințele și nevoile specifice brandului dumneavoastră. De la configurare, până la integrare personalizată, ne asigurăm că totul funcționează ca un ceas elvețian.

  • Optimizare

Și nu ne oprim aici, rămânem împreună mai departe. Prin sesiuni lunare de consultanță, ne asigurăm că monday.com rămâne optimizat și adaptat la schimbările și cerințele evoluției afacerii dumneavoastră. Îmbunătățiri constante și eficiență pe termen lung sunt promisiunile noastre pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

Partenerii care au ales deja Mediapost Martech și monday.com

Printre partenerii noștri se numără: Untold, Bittnet, Școala de Valori, Redsevens, Dentstore, Greenhill, Globalworth, Clover și Ogooga. După cum puteți vedea, domenii extrem de variate și companii de mărimi diferite.

Indiferent de dimensiunea sau specificul afacerii dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi suportul și experiența noastră pentru a face din monday.com un instrument vital în managementul taskurilor interne și dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Let’s talk!

Mediapost Martech oferă servicii de onboarding și consultanță automatizare prin intermediul platformelor HubSpot, Salesforce și monday.com pentru întregul spațiu EMEA. Acoperim exclusiv cu resurse interne toate fazele unui proiect de automatizare: consultanța inițială, arhitectura bazei de date, implementare efectivă, integrări, training personalizat și suport post-implementare.