Alina Stan12 August 2014 in Agricultura

Stephen Karl preia conducerea Bunge Prio in Romania


Un nou director general pentru Bunge Prio in Romania

Stephen Karl va prelua incepand cu 1 septembrie functia de director general al Bunge Prio Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniul agribusiness si alimentar.

Karl il inlocuieste in functie pe Giovanni Quaglia, al carui mandat temporar la conducerea companiei in Romania se va incheia la 31 august.

Stephen Karl a ocupat anterior pozitia de managing director, timp de 2 ani, la Almos Group Romania, companie care detine peste 5.000 de hectare in judetul Neamt. De asemenea, Karl a lucrat 10 ani in cadrul grupului BASF ocupand diferite pozitii in grup in SUA, Germania, Noua Zeelanda, Spania, iar intre anii 2008 si 2011 acesta a fost head of agriculture pentru Romania si Bulgaria.

Bunge Prio este un joint-venture creat in 2012 intre Bunge si Martifer, care integreaza capacitatile de colectare si procesare a semintelor oleaginoase detinute de cele doua companii in Romania si Bulgaria. Grupul este unul dintre cei mai importanti traderi de pe piata locala si lider in piata de ulei imbuteliat si in productia de bio-diesel. Prin facilitatile sale integrate de productie din Buzau si Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone.

Bunge si Prio Foods isi integreaza fabricile de ulei vegetal detinute in Romania

Bunge si Prio Foods isi integreaza fabricile de ulei vegetal...

Recomandare Marii retaileri fac loc la raft pentru merele moldovenesti
Citeste si

mai multe articole din Agricultura