Grupul Tiriac a finalizat procesul de rebranding demarat in urma cu cateva luni, oferind o noua imagine pentru toate liniile de business, auto, imobiliare, leasing, servicii financiare sau transport aerian.
“Prin actualul proces de rebranding, implementam o noua abordare de piata, mai actuala, mai dinamica si mai orientata catre client si nevoile acestuia. Am convingerea ca acest demers va aduce organizatiei si membrilor ei beneficii de imagine si comerciale care vor contribui in continuare la dezvoltarea afacerilor noastre si la reconfirmarea grupului Tiriac drept unul dintre cei mai puternici actori comerciali din Romania”, a declarat Ion Alexandru Tiriac, fiul miliardarului Ion Tiriac.

Procesul de rebranding are impact imediat si vizibilitate sporita in special pentru reteaua de distributie si service Tiriac Auto.

Elementul cel mai ofertant din punct de vedere vizual al intregului proces de rebranding este blazonul Tiriac. Acesta respecta din punct de vedere al simbolurilor reunite, cromaticii si constructiei toate standardele aferente, fiind atestat de Comisia Nationala pentru Heraldica a Romaniei.

"Blazonul reuneste valorile principale ale organizatiei: Leul simbolizeaza integritatea si puterea. Albina incadrata de cele doua romburi inseamna munca organizata si disciplina. Steaua este viziunea asupra drumului urmat. Turnul reprezinta stabilitatea, protectia si dorinta de inaltare", se arata in comunicatul companiei.

“Am realizat un amplu proces de selectie la care au participat cele mai cunoscute agentii de branding din tara. Impreuna cu castigatorii concursului, am dezvoltat un nou simbol pentru marca Tiriac. Logotipul final a fost ales in urma unui studiu intern realizat pe un esantion reprezentativ de colegi, selectati din toate diviziile grupului; in cadrul acestuia, majoritatea a ales blazonul ca fiind cel mai puternic si reprezentativ simbol pentru marca Tiriac", a precizat , marketing director Tiriac Holdings.

Infiintat in 1993, grupul Tiriac reuneste la ora actuala peste 40 de companii din domeniile cele mai diverse: auto, imobiliare, servicii financiare si de leasing, transport aerian de tip VIP charter, servicii de paza si protectie etc.

Tiriac Auto reprezinta marcile: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri