BMW va lansa in Romania pe 27 septembrie primul sau monovolum, Seria 2 Active Tourer, model cu tractiune fata, la un pret de pornire de 27.700 euro cu TVA pentru 218i 136 CP.

BMW Seria 2 Active Tourer are potentialul sa atraga un grup absolut nou de clienti. Active Tourer - cel de-al doilea membru al noii game Seria 2, dupa versiunea Coupé – va atrage clienti noi care isi doresc mai mult spatiu la interior si o masina practica. Modelul are o lungime de 4.342 milimetri, o latime de 1.800 milimetri si o inaltime de 1.555 milimetri. Portbagajul versatil, a carui capacitate poate fi extinsa de la 468 la 1.510 litri, si spatarul banchetei, rabatabil in raport 40:20:40 - in echiparea standard - exemplifica caracterul practic cotidian al acestui model.

“Seria 2 Active Tourer este un model deosebit de important pentru marca. La nivel global, studiile companiei au aratat ca segmentul compact are cel mai mare potential de crestere pe termen mediu pentru piata premium. In acelasi timp, noul model are potentialul sa deschida BMW catre un grup absolut nou de clienti, cu impact pozitiv pentru toata gama de modele a marcii”, considera Cristian Vlasin, sales manager BMW Group Romania.

Noul model vine cu noua generatie de motoare BMW TwinPower Turbo de 3 si 4 cilindri, noua arhitectura cu tractiune fata care ofera platforma ideala pentru un interior deosebit de spatios sau cele mai noi tehnologii BMW ConnectedDrive, alaturi de Head-up Display sau aplicatii on-line.

Versiunile de motorizare BMW Seria 2 Active Tourer sunt:

  • 218i, motor de 1,5 litri, 3 cilindri si 100 kW/136 CP – 22400 Euro fara TVA
  • 225i, motor de 2 litri, 4 cilindri si 170 kW/231 CP – 30100 Euro fara TVA
  • 218d, motor de 2 litri, 4 cilindri si 110 kW/ 150 CP – 24700 Euro fara TVA

BMW Seria 2 Active Tourer este primul model din segmentul premium al clasei compacte care va fi echipat cu Head-Up Display, care proiecteaza - integral color - toate informatiile relevante pentru condus in campul vizual al conducatorului. In loc sa fie afisata pe parbriz, informatia este prezentata pe un ecran care se extinde intre volan si parbriz. Acesta permite conducatorilor sa vizualizeze toate informatiile importante fara a-si abate atentia de la traseu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri