BMW M4 GTS, cel mai puternic BMW de serie din lume, produs intr-o editie limitata la 700 de exemplare, a fost expus de MHS Motors si urmeaza sa fie livrat unui roman.

Modelul a fost lansat pentru a sarbatori 30 de ani de la primul BMW M3, care a intrat in productie in anul 1986.

BMW M4 GTS marcheaza debutul unei tehnologii unice in prezent de injectie cu apa. Aceasta solutie duce la racirea aerului de admisie si imbunatateste performanta si consumul in sarcina. Propulsorul M TwinPower Turbo dispune de unele din cele mai avansate solutii BMW - doua turbocompresoare mono-scroll, injectie High Precision, gestiune variabila a supapelor VALVETRONIC si sincronizare variabila a arborelui cu came cu Double-VANOS.

BMW M4 GTS are 500 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3,8 secunde. Viteza maxima este limitata la 305 km/h. Capacitatea motorului este de 2.979 cmc, cu o putere de 500 CP la 6.250 rpm si cuplu maxim de 600 Nm intre 4.000 si 5.500 rpm.

Tehnologie OLED exclusiva in lume

M4 GTS are doua seturi de faruri duble rotunde, cu patru inele coroana. Ele combina tehnologia LED (diode emitatoare de lumina) cu BMW Selective Beam (asistent antiorbire pentru faza lunga – operarea automata a fazei lungi cu reglaj pentru a evita ceilalti participanti la trafic) si farurile adaptive.

Stopurile de forma literei L sunt la fel de distinctive precum designul farurilor. OLED (diode organice emitatoare de lumina) reprezinta un nou tip de sursa de lumina care lumineaza pe intreaga lor suprafata, cu un efect foarte omogen - spre deosebire de unitatile LED, care emit lumina sub forma unor puncte.

BMW M4 GTS

Designul plat al tehnologiei OLED (acestea au o inaltime de doar 1,4 milimetri) si capacitatea de a declansa separat module individuale de lumina deschid noi posibilitati pentru concepte de iluminare si emana prezenta unei precizii exceptionale. Ca atare, stopurile subliniaza latimea partii spate, confera automobilului o aparitie si mai atractiva si mai puternica si asigura evidentierea acestuia atat pe lumina, cat si pe intuneric.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri