Pe piata auto din Romania oferta de masini 100% electrice este de zece modele. Lipseste, insa, Nissan Leaf, care ar fi putut fi intr-un fel un rival pentru cel mai vandut autoturism electric in Romania, modelul BMW i3.

Anul acesta pare a fi cel mai potrivit pentru a cumpara o masina cu propulsie electrica pentru ca prin programul Rabla Plus preturile scad cu 10.000 de euro, fara sa casam o masina veche. Daca vom face si acest lucru, vom primi inca 1.400 de euro, care se cumuleaza cu cei 10.000 de euro. Bugetul in 2017 este pentru doar 1.000 de masini electrice deci ar trebui sa va grabiti. Mai jos aveti modele electrice disponibile pe piata din Romania si pretul redus cu ecotichetul de 10.000 euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri