Forza Rossa SRL, partenerul oficial Ferrari in Romania, are un plan de afaceri detaliat pentru urmatorii trei ani, iar in prima etapa care se va incheia la finele acestui an, va investi 2-3 milioane euro intr-un showroom si service pe DN1
"Din aprilie suntem partener oficial Ferrari, am fost alesi in urma unei competitii pe criterii obiective, competitie care a debutat in primele luni ale anului 2005. Au fost facute evaluari si in urma unei propuneri de plan de afaceri si de investitii, am fost alesi noi", a declarat pentru NewsIn, directorul general al Forza Rossa, Camelia Bazac.

Ferrari a dezmintit, in urma cu o saptamana, intr-un comunicat, declaratiile facute de presedintele Autoitalia, Herbert Stein, care sustinea ca importatorul va aduce Ferrari in Romania si va deschide anul acesta un service, iar in 2008 un showroom pentru marca italiana. Comunicatul preciza ca partenerul oficial desemnat de Ferrari este Forza Rossa SRL.

Directorul Forza Rossa a spus ca societatea are un plan de afaceri pentru urmatorii trei ani. in prima etapa, in noiembrie anul acesta, pe DN 1 va fi deschisa o reprezentanta cu showroom si service cu o investitie de 2-3 milioane euro. Despre urmatoarele doua etape Bazac nu a oferit detalii concrete, insa a precizat ca "planul de afaceri prevede de la an la an o crestere clara a activitatii". La sfarsitul anului vor fi zece angajati la Forza Rossa, numar pe care compania il considera suficient, tinand cont de numarul de masini din piata. O parte dintre ei vor fi persoane care au lucrat mai multi ani la Ferrari.

Directorul Forza Rossa a spus ca in urmatorii trei ani nu se va deschide vreun showroom Ferrari in provincie, insa, romanii care se duceau la service in Austria sau Germania cu masinile vor putea acum sa le duca la verificari sau reparatii in tara.

Bazac a spus ca in prezent in Romania sunt 28 de masini Ferrari cu numere romanesti, si alte 10 - 15 care sunt utilizate la noi, dar au numere de inmatriculare straine. Forza Rossa vrea sa ofere service si pentru tarile vecine care nu au reprezentante Ferrari, cum ar fi Bulgaria, Ucraina sau Republica Moldova.

Directorul Forza Rossa a spus ca e greu de dat inca o tinta anuala de vanzari Ferrari pentru ca "numarul de unitati de Ferrari e foarte limitat, productia nu creste, insa cererea e tot mai mare. Deja in anumite tari s-a ajuns la liste de asteptare de trei - patru ani, dar acum e prea devreme sa furnizam un numar".

Ferrari S.p.A.a vandut anul trecut 5.650 de masini, iar pentru acest an, tinta de vanzari este de 6.000 de unitati pe plan mondial. Compania produce tre modele; F430, 612 Scaglietti si 599 GTB Fiorano.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri