Romcar Motors, distribuitor autorizat Ford si companie membra a grupului Tiriac Auto, a vandut peste 2.800 de automobile in unsprezece luni, cu 35% peste vanzarile din intreg anul 2006 si 11% peste tinta propusa initial pentru anul in curs.
Romcar Motors a realizat, in luna noiembrie 2007, un volum de vanzari de 461 unitati, cu 143% mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2006, fiind primul dealer Ford care depaseste nivelul de 400 unitati comercializate intr-o luna.

Aceste cifre ridica totalul vanzarilor realizate in intervalul ianuarie - noiembrie la 2.829 unitati, cu 11% peste tinta propusa pentru tot anul 2007. Astfel, pana in acest moment, Romcar Motors a vandut cu 35% mai multe autoturisme si autovehicule utilitare Ford fata de volumul total inregistrat in anul 2006. In noiembrie, peste jumatate dintre masinile Ford vandute de dealer au fost Fiesta (53%), iar 35% au fost Focus.

In 2006, Romcar Motors a vandut 2.094 de automobile, numar ce reprezinta 16% din cele peste 12.800 de vehicule Ford vandute in Romania. Cifra de afaceri a companiei a crescut, anul trecut, cu circa 40% fata de 2005 si a atins 68,7 milioane lei.

Romcar Motors activeaza de 16 ani pe piata auto din Romania, iar in prezent detine in Bucuresti, un showroom situat in zona Berceni si un complex propriu integrat, care cuprinde un showroom si service, in strada. Parcului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri